Advokat i Aarhus

Advokatgruppen – Aarhus
Kystvejen 17, 1. 
8000 Aarhus C
70 10 13 30
aarhus@advokatgruppen.dk

Advokat i Århus

Advokatgruppen er et full-service advokatfirma, med kontor i Aarhus. Vi beskæftiger ca. 50 medarbejdere og vi kan hjælpe dig med både private sager og erhverv. Vi vil altid gerne hjælpe dig videre med din sag, og vi har et internationalt netværk, som stiller os stærkere såfremt din sag skulle have en international karakter. Vi er nemlig ét af de stiftende medlemmer af Multilaw, som består af mere end 10.000 advokater i mere end 100 lande.

Kontakt os i dag – vi vurderer din sag gratis!

Vi er et stort advokatkontor, der beskæftiger mange advokater, advokatfuldmægtige, stud. jur. og advokatsekretærer. Vores advokater arbejder i teams efter deres specialer. Uanset om du skal bruge en boligadvokat, en advokat til personskadeerstatning, have udarbejdet et testamente, en ægtepagt eller har brug for erhvervsmæssig advokatrådgivning, er vi klar til at hjælpe dig trygt videre. Det betyder, at du hos os kan møde erfarne og kompetente advokater inden for selskabsret, boligadvokat, strafferet, erstatning, testamenter, tungvognsbranchen, arbejdsret og mange flere retsområder.

Find os ved Kystvejen i hjertet af Aarhus

Advokatgruppen Aarhus har til huse i den karismatiske brune murstensbygning på Kystvejen 17, 1. sal, 8000 Aarhus C lige over for Navitas.

Kontoret kan tilgås direkte fra Kystvejen, ligesom der er direkte adgang fra Mejlgade nogle få skridt fra strøget. Du kan derfor nemt finde din lokale advokat i Aarhus.

Letbanen og bybussen holder lige ved døren.

Besøger du os i bil, kan du parkere i ejendommens gård med indkørsel fra Kystvejen 17. Der er typisk ledige betalingsparkeringspladser i gården, men vær opmærksom på parkeringsreglerne. Du kan kun parkere med EASYPARK-appen.

Den sikreste parkeringsmulighed er i Navitas på den anden side af gaden.

Ved spørgsmål kan vores reception kontaktes på direkte 70 10 13 30.

Åbningstider for Advokatgruppens advokatkontor i Aarhus:

Mandag 8:00 – 16:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag 8:00 – 16:00
Torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 15:00